Velem való együttműködés


Az első csoportba tartoznak azok, akik csak valamit akarnak, aminek van egy kezdőpontja és egy végpontja. Ezt hívom üzletnek és ennek részletei vannak egy külön weboldalon (advancedtasks.tk) kifejtve. Erre két okból vagyok nyitott:

- pénzügyi bevétel
- egy jó kaland

Tehát ebbe a csoportba tartoznak azok, akik jönnek, látnak és győznek, majd továbbmennek. Ennek kihangsúlyozása lehet, hogy egy embernek egyértelmű, egy angyalnak azonban közel se. Ezért nálam minden ilyen vagy holojáték, vagy holofilm, vagy holoshow. Vagyis akkor is megtörténik az oldás, ha az angyal nagyon ragaszkodó.

A második csoportba tartoznak azok a tőlem valamit akarók, akik szándékának teljesítése hosszabb időtartamot jelentene azzal a bizonytalansággal, hogy talán a másik soha nem is akarja azt megszüntetni. Bár már abbahagytam a komolyabb mentális harcokat, ettől függetlenül nekem sem árt, ha edzésben vagyok és bizonyos feltételek megléte esetén ezek is bejutnak azzal a dumával, aminek ellenkezője lenne a valós cél. Ők azok, akik a barát szó mindenféle értelmezésében érkeznek... amikor már biztosak a győzelmedben. Ez a csoport főleg a feladatvégzésről szól és a felek részéről ingyenes.

Ezekkel az emberekkel az együttműködés hivatalos ideje maximum 1 év 2 hónap. Ezt a felek kölcsönös szándék esetén meghosszabbíthatják +1 vagy +2 évvel. A szektásodás elkerülése így garantált, hisz ha ebben a környezetben rotációval váltogatják magukat az emberek, akkor itt biztosan senki sem fog szektába ragadni. Se egy év, se kettő, se három nem az az időtartam, amivel bárkit is korlátozni lehetne a leszületési feladataiban.

A harmadik csoportba azok tartoznak, akik viszont az én szándékomra érkeznek. A visszatérés előtt részletesen kidolgoztam a lehetőségeim figyelembevételével az emberekkel, a külvilággal való kapcsolatom formáit. Ha valakivel találkozási kaput nyitok, akkor bizonyos értelemben a világink kölcsönhatásba lépnek egymással, ezért ez alapban nem egy egyszerű dolog. Erre mindkét felet fel kell készíteni, ezért ennek 3D-ben lehet még az előtt el kellett kezdődnie, hogy a (képlékeny) jelenben tudomást szereztél rólam. Minden ilyen kapuhoz 3 erre alkalmas személyre van szükségem.

Személyes kapcsolattartó a szakrális környezet felé | Aki rálát mindkét területre |  A külvilág felé történő személyes képviselet

Ezért 5 éve kiröhögtek, most már elgondolkodnak rajta, 5 év múlva pedig felháborodva fogják reklamálni maguknak. Szóval érdemes ezt komolyan venni, mert nincs más megoldás annak figyelembe vételével, hogy könnyen lehet, hogy egy csomó ilyen ügyem lesz, amit nekem rendszerben kell tartanom. Mivel ezekkel az emberekkel a személyes kapcsolatom és a szakmai kapcsolatom is mélyebb lesz, itt nem lehet egyértelműen meghatározni valaminek a végét, ám a szabad akarat főszabályait akkor sem tudjuk elkerülni, ha akarjuk.

A negyedik csoportba azok kerülnek, akik az általam mindig is nyitva hagyott kaput használják, amire azt mondhatom, hogy ennek köze van az istenkutatáshoz. Amit a fizikai sík felé már halálkutatásnak nevezek. Mivel nincs arra bizonyíték, hogy isten létezik, ám arra sincs hogy nem, eleve nyitva hagytam annak lehetőségét, hogy ha mégis létezik, legyen egy loginja. Hogy ezek milyen emberek és milyen helyzetben, annak legextrémebb lehetőségeire is nyitottnak kell lenni.

Az ötödik csoport azoké, akik egyiknek sem felelnek meg ebből a négyből. Talán azért, mert a velem való együttműködéshez nincs szükség a személyes találkozásra.