ÉlményPark hatalomkiosztásról bővebben

Hogy néz ez ki a gyakorlatban? Úgy, hogy a jelenleg futó vetítésedben megjelenik egy új erő, ami ellát téged energiával. Hogyan kerül oda és miért?

Azért mert ez érdemled, azaz alanyi jogon erre vagy jogosult. Az alanyi jogot lehet változtatni, ha fejleszted magad és megtanulsz valamit. Ez az egyik komponens.

A másik energiabanki kérdés, egyéni szinten hogy áll az Egyenleged. Van-e törlesztenivalód vagy épp fordítva, neked járna ilyesmi. Ebbe beleértendők a tőled ellopott beavatások és energiák és az is, jelen helyzetedben miknek van értelmük és miknek lehet új célt és értelmet adni. Azaz egy állapotaktualizálás után megtörténik az újratervezés és a feladatokba kapcsolódás.

Mindezek célja a valósághelyreállítás, amit nem nagyon lehet így érzékelni belső nézetben. Helyre kell állítani a 3D-s idősíkokat, amik szintén nem érzékelhetők a 3D-ben. A 3D-ben gyakorlatilag semmi sem érzékelhető ezekből, csak a sok felháborodott ember, akik természetesként tekintenek egy rakás anomáliára.

Az ÉlményPark azonban nem problémának látja ezt az anomáliát, hanem lehetőségnek. Ha ti természetesnek akarjátok, miért ne legyen akkor az? Ám az értékrend beállítások után óhatatlan, hogy a világ elitje megváltozik. Ezt természetesen a világelitnek ma magukat nevezők mindenképp el szeretnék kerülni, úgyhogy úgy érzem magam az ÉlményPark vonatkozásában, mint egy startup vállalkozás. Eredetileg azzal a céllal, hogy kiteszem a netre és ezzel le is tudtam. Milyen jó, hogy teljesen automata működésre is képes!

Az ÉlményPark hatalomkiosztásáról már létezik egy szakmai anyag, de előbb utóbb eljutok az általános verzióhoz is. A lényege valami olyasmi lesz, hogy ha eddig tisztességes voltál és megszívtad, a rendszer kompenzál. Ha nem voltál az, akkor is. Rendszerszinten, ami azt jelenti, hogy ez nem egy mágia, hanem egy mágikus keretrendszer, ami a valóságot vetíti és rajta futtatható a mágia.

Szóval egyszer csak elkezded érezni a változást. Majd meglátod, hogy mennyi minden van figyelembevéve, többek között azoknak az aggályai, akik meg ki se próbálták.