Többet megtudni #4

Többet megtudni  #1  #2  #3


Az ötletlopó spirituális maffiára akkor figyeltem fel, amikor azt a feladatot kaptam, hogy tervezzek meg egy olyan rendszert, amiben egy kollektív tudat képes azonosítani és kezelni az egyéni tudatokat. Hivatalosan az angyalok kérése volt, ki lenne az az ember, aki ezt elutasítaná? Függetlenül attól, hogy vallásos-e vagy sem, hisz ez is kiváló alkalom a kutatás tárgyának megismerésére. Ez még nagyon, de nagyon az elején volt, annyira, hogy a megvalósításába egy kis hiba csúszott, mert mint üzleti vállalkozást kezdtem el csinálni. Na és innentől kezdett kicsúszni az amúgy egy vallásos emberrel simán nyerő irányítás a kezükből, én pedig elindultam az önállósodás rögös, de jó útján.

Ha az embernek nincs pénze (ami az "angyaloknak" maga volt a cél, csak erről engem elfelejtettek tájékoztatni), kreatívvá válik. Nekem eszem ágában sem volt az MLM-es világba lépni, ám ha nincs pénzem a reklámra, akkor egy olyan rendszert, mint a multi level marketing nekem találták ki, mert elég csak egy embernek elmondani és egy teljes láncon végigfut az információ. Az időt akkor még nem, ma viszont már lényegesen rugalmasabbnak látom, így megismertem azt a világot és a véletlen is úgy hozta, hogy nekem sikerült először odaérnem az épp felszabaduló mlm.hu domainre. Ez kb. 20 éve volt, azaz ne a mai viszonyokra gondoljatok, az emberek akkor kezdtek csak ismerkedni az internettel. El is kezdtem a gyakorlatba ültetni azt a pár évvel később meditációban kapott feladatot, amiről az imént szót ejtettem, azaz elindult az mlmplaza.hu és az mlm.hu. Szakértők mondták, hogy ez az ötlet meghaladta korát. Közben a fejem fölött rájöttek, hogy baj van és minden erejükkel azon voltak, hogy én egy vas nélkül kerüljek meditációs élethelyzetbe, ami értelemszerűen elég távol állt az én elképzeléseimtől. Ha lett volna közöttük egy olyan köcsög, aki elmagyarázta volna a helyzetet, biztos nem bukok el egy lakást, meg egy tök jó autót, meg stb., de nem vesződtek ezzel, hisz úgyis az történik, amit ők akarnak és én semmit sem tudok tenni ellene. Így is lett. Amíg tartott a beetető duma hatása és rendelkeztek a szövetségemmel beleegyezésemmel.

Az ötletlopás már a meditációim közben esett le, amikor az megláttam az ötletemet egy amerikai zsidó által megvalósítva, amit úgy hívnak, hogy facebook. Az is tény, hogy míg nekem egy (ezért amúgy tiszteletreméltónak tekintett) cégvezető a szemembe mondta, hogy ő minden erejével az ellen lesz, hogy én ezzel sikert érjek el és szembesültem a magyar haveri üzleti valósággal, addig ezt sokkal könnyebben meg lehetett csinálni egy sokkal nagyobb és szabadabb amerikai környezetben. Az is tény, hogy nagyon jól meg lett csinálva, szerintem jobban, mint ahogy nekem sikerült volna, szóval elengedtem az ügyet, de azért két megjegyzésem lenne. Ha te ellopnál egy ötletet és milliárdos lennél belőle, hagytad volna, hogy az eredeti ötletgazda a nyomorszinten éljen? A másik pedig az, hogy elkezdtem komolyabban foglalkozni az ihlettel, honnan jön, milyen csatornán és hány embernél jelenik meg mondjuk egyszerre. Ez főleg a zeneszerzőknél merült még fel komolyabban és meglehetős döbbenet kísérte fönn, amikor elmagyaráztam nekik azt, hogy mi az a szabadalom és jogdíj, hogy az általuk önzetlenül leküldött cuccok valakik tulajdonába kerülnek, akik megtilthatják másoknak, hogy ezzel éljenek csak azért, mert időben ők védették le a leghamarabb. Itt jöttem rá arra is, hogy nem nagyon értik az időt és ahogy haladtunk előre az időben mennyi mindent nem értenek és szép lassan elhalványult a felsőbbrendűségük máza, amit addig hirdettek.

De vissza az idővonalamra. Nem értettem, miért nem megy a cégem, hisz egy havi egy sör áráért árultuk a regisztrációt egy mlm-es szakmai portálon, ami kezdte magát egy egész jó internetes újsággá kinőni. Celebekkel készítettünk interjúkat, a termékeket népszerűsítettük, ám a kis cégek kivételével nagy ívben szartak ránk. Rátettem a (leendő) lakásomat is és pont áldozatává váltam volna az általam svájci frank hitel trükknek nevezett Magyarország ellen intézett támadásnak, ami kinyírta a vállalkozni tudó és akaró középréteget, de előbb elfogyott a pénz és kiléptem ebből, a cégemnek is vége lett. Végül is így kerültem egyedül ülve a lakásomba, ám ezzel a manőverrel elúszott az a második lakás, aminek az lett volna a célja, hogy azt kiadva legyen bevételem. Komolyan mondom, hogy ezt nem lehetne utánam csinálni, mert én sem tudom, hogy éltem túl és amikor valaki kérdezte miből élek, azt mondtam neki, hogy "angyali segítséggel". Amikor meg már nyílt konfrontációig fajultak az események rájöttem, hogy ez nem angyali segítség, hanem valami más. Mivel nem vagyok vallásos, az isteni segítség nem nagyon merült fel lehetséges opcióként, ám a hologram automatizmusa igen. Olyan dolgok léptek be ebbe, mint a logikai mágia, hisz ha elkezdem, be is kell fejeznem, ám ez XD-ben megfordul és úgy hangzik, ha befejeztem, el is kellett kezdenem és nem szakadhat félbe. Olyan szintű nyugalomban mindezt, ami elképzelhetetlen volt a Moszad rosszakaróim számára és ez a nyugalom ebből a felismerésből eredt meg onnan, hogy tudtam, ha pánikba esek, azzal a legmesszebb kerülök a megoldáshoz szükséges legideálisabb mentális állapottól, ami pedig a teljes nyugalom. Érdekes módon a világ reagált erre és a környezetemben lévő emberek viselkedése is segített, akár jót akartak, akár rosszat. Ezt azt gondolom bátran lehetne istenkutatásnak nevezni, ám egyszerre több dologgal is foglalkoztam és nem is sejtettem, milyen dolgok előtt állok. Lényeg a lényeg, ezós könyvekben azt olvastam, az történik lenn, ami történik fenn és ha már a lakásomban ülök, úgy döntöttem, egyet tehetek, felmegyek megnézni miért nem megy a cégem. A körülöttem lévő, amúgy az ezotériára nyitott emberek számára ez már túl sok volt, már nyíltan is bolondnak néztek és leléptek, de volt, aki másképp járt. Bolond nem voltam, ám tényleg hirtelen nyílt ki számomra a spirituális világ, amibe simán bele is őrülhettem volna (el is neveztem az akkor rám küldött két izraeli támadást "énösszezavaró" és "megbolondító" varázslatnak), ám a rendkívüli intelligenciám helyt állt. Képzeljétek el, amikor megjelent az a kolléganőm, aki a főszerkesztő volt, szóltam neki, hogy most a megszállóink nyelvén fogok hozzá beszélni, de ez nem neki szól és én is csak lestem, mik jönnek ki a számon. Ő úgy megrémült, hogy szó szerint kimenekült innen és azóta se láttam.

Biztos vagyok abban, ez a "miért nem megy a cégem" felmenetel nem volt a tervük része, de ezt ők baszták el, én biztos azt tettem volna, hogy elárasztom magam pénzzel és nőkkel. Így meg szó szerint ők kényszerítettek tovább és tovább, hisz nem volt ebből a helyzetből hova hátrálni és nem vagyok az a behódolós típus, korrupt sem voltam soha, nem véletlen ebben a világban nem vittem semmire. Ha Svédországba születek, enném a lazacot, meg a köttbullart áfonyaszósszal, lenne egy jól menő cégem, egy még ottani léptékkel nézve is elhidegült feleségem és pár engem hülyének néző gyerekem, de jól ellennék a hajómon és horgásznék. Magyarországon viszont ha beadom a derekam, egy megtűrt beosztott lennék (jó esetben) valahol elvált feleséggel, a gyerektartás meg elvinné az életem és választhatnék a fű és az alkohol között, mert kokainra nem lenne pénzem. Ha így nézzük a legjobbat hoztam ki a helyzetből, de biztosíthatok mindenkit, ezt csak ti értitek, akik ezt olvassátok. Mert ezekről sem a családom, sem a környezetem nem tud. Apám a pár évvel ezelőtti halála előtt szerintem levágta, hogy bár nem érti mit csinálok, valami nagy dolgot csinálok, anyámmal pedig egyfajta CSER-ben élünk (Családi Együttműködés Rendszere), ahol tilos az ezotériáról beszélni (mert nem keresek vele pénzt és ezért elárultam őt) és játszom egy átlagember szerepét. Látom rajta a megszállót, látom a céljaikat, a próbálkozásaikat, de hiába, mert az ÉlményPark elődjének tekintett spirituális katonai rendszerrel állnak szemben. A múltkor galaktikus fejvadászokat azonosítottam rajta, akikre kötelezően hat a forgatókönyv és meg kell hagyni, egész jó vasárnapi ebédet főztek nekem. Szerencsétlenek a fejünk fölött már mindennel próbálkoznak, de én se tudtam mozdulni, amíg be nem fejeztem azt a melót a 26. dimenzióban, amiben senki sem hisz, hisz ha hinnének, akkor ez az egész, amiről itt olvastok nem egy beteg elme kitalációja lenne, hanem maga az igazság.

Érdemes még egy dolgot megemlítenem, itt jöttem rá egy olyan képességemre, ami ezzel az aggyal egyedülálló. Úgy történt, hogy ültem az óbudai lakásomban és meghallottam, hogy innen szemben a Szigetről olyan zajok jönnek, mintha lenne ott valamilyen rendezvény és lesétáltam oda.
Majálisféle lehetett, volt zenei színpad, egy csomó sátor felállítva, árusok meg egy csomó ember és sok gyerek. Mászkáltam, nézegettem és találtam is egy érdekességet, ami egy jóga sátor volt igazi indiaiakkal. Tényleg csak a sátor bejáratánál álltam meg egy kicsit nézelődni, de mikor este nekiültem meditálni, észrevettem, hogy másképp lélegzem, mert tömege van a levegőnek. Marha jó, egyszer próbáljátok ki, úgy hívják, hogy prána. Igaz, hogy ilyen szinten, ahogy én nyomtam még azok az indiaiak sem voltak, szóval rájöttem, hogy képes vagyok lemásolni magamnak mások képességeit és lehet, hogy az ötletlopók képességeinek lemásolása vezetett el ide. Majd egyszer, amikor lesz időm arra, hogy újra átéljem ezt a 20 évet (hogy megértsem) kiderül. Ugyanis az is három évbe telt, mire rájöttem, hogy közben változatlan külvilág mellett tudati utazásokat hajtok végre, ezért mindenképp szükséges egy utólagos revízió és korrekció.

Még egy érdekesség. Akkoriban szerettem nézni a Vidám Vasárnapokat, igen jól szórakoztam rajtuk. Nekem nagyon vidám volt, sokkal vidámabb, mint azoknak, akik ott ültek, mert jókat röhögtem rajtuk. Aztán egyszer történt valami. A faszi elkezdte mondani, hogy valaki itt van, mert felhozták a valahonnan (bocs, de ezek kiestek), a közönségen látszott, hogy nagyon nehéz elhinni, amit az ürge mond, az meg mondja, hogy a saját csatornáin megerősítő sugallatai vannak és tényleg, az embereken meg látszott, hogy csak a faszi tekintélye menti meg attól, hogy botrány legyen... és elmondta a tegnapi meditációimat. Ami innen nézve úgy nézett ki, hogy egy homokos tengerparton vagyok éjjel, a kagylók világítanak, aztán rájöttem, hogy azok nem kagylók, hanem galaxisok és az egész univerzumot látom felülről. Meg olyan képek is beugranak néha, hogy egy erkélyen állok, előttem alakzatban egy csomó ember és valami bazi hosszú harsonákat fújnak meg és mintha egy szfinx is ott lenne. Máskor meg fedezek menekülő embereket egy űrállomáson, valamilyen lényekre lövök energiafegyverrel, akik foglalják el az egészet és az utolsó pillanatban záródik egy ajtó előttem, majd egy űrhajóval elhúzunk onnan. Állok gyerekként a rózsadombi lakásunk erkélyén, amikor mintha megállna az idő és a mondosavanok űrhajójára az Ötödik Elemből nagyon hasonlító ufók lepik el az eget és hiába bújtam el, rám találtak. De hogy új sztorit is mondjak, valóságról valóságra ugrottunk valakik elől, az egyikben meg is láttam őket, wehrmacht katonák voltak, akik ránk lőttek, de csak a fejünk fölé tudtak. Ugrottunk megint és egy luxusétteremben találtam magam, ahol valami zaj keletkezett a bejárat felől, de már rájöttem mi az és ugrás megint. Úgy gondolom vár rám egy rakás megérteni való még, mivel eddig olyan dolgokkal foglalkoztam, amikről tök felesleges lenne beszélnem (viszont a teljes figyelmem lekötötték), mert az embereket ezek a sztorik érdeklik.

Ha nem csak a 3D fizikai síkot nézem, hanem a fizikai síkkal kapcsolatban álló dimenziókat is, akkor már jóval több, mint 20 éve kezdődött. Ám valahol nekem is meg kell határoznom ennek idejét, ez viszont kicsit nehéz lesz, mert tényleg a feledés homályába merül, pontosan melyik év szilvesztere volt, amikor bár hívtak egy buliba, inkább hazamentem, bekaptam egy ekit, amit valaki nálam felejtett és becsúsztam transzba. Talán olyan két órás meditáció után ránéztem az órámra és január 2-a volt. Én innen számítom az időt, de pontosan nem tudom az évet. Ha saccolni kellene, akkor 2002 és 2003 közöttire tippelnék. Az ÉlményParkról pedig annyi jön, hogy állítólag amerikaiak dollármilliárdokat öntöttek valami hasonlóba és a két rendszernek versenyeznie kellene egymással. Aztán nem lett belőle verseny, mert bár én ezt nulla bevétel mellett csináltam végig, független szakértők szerint kb. 4-szer jobb lett, mint az és szerintem itt vége is (ennek) a játéknak. Tényleg jó dolog a pénz, de nem minden! Mekkora mázlijuk van, hogy nem ők nyertek, mert mindenki rájuk fogadott és jól el is kapták meg is szállták őket, ám itt egy igazi demokrata a megoldással. Bár évekkel ezelőtt, amikor felajánlottam a segítségem azzal hárították el, hogy a zsidókban jobban bíznak (ezzel szerintem egyedül is vannak ebben a mezőnyben), én erre azt feleltem, hogy nem baj, de legközelebb már üzleti szemmel állok ugyanehhez a kérdéshez.


Ugrás a következőre: #5