'80-as évek embere

Haladni kell a korral. Esetemben ugye 30 évesen ültem be ebbe a lakásba és most vagyok 50. Azért bár a mélytransz meditációim elvették az időm és figyelmem, azért néztem TV-t és félidőben az internet is megérkezett a kábeltévével. Előtte még volt analog földi sugárzás és lényegében 3 tv csatorna, de csak akkor, ha nincs figyelmemet érintő meló a fejemben. Szóval nem az van, hogy 20 év után újra kinyitom a szemem, de tény, hogy a 2000-es évek és a 2010-es évek nagy különbségei itt azért nem ütköztek ki.

Aztán hirtelen a kezembe került egy okostelefon, majd gyorsan rá egy másik és ha azt nézzük, mire jutottam pár hét alatt Revolut, PayPal és a többi terén, hogy még banki folyószámlám is lett, hirtelen repültem pár évszázadot úgy, hogy sok embert még be is előztem.

A 2000-es években kerültem be a lakásom magányába, aztán fordult minden bele ebbe a mélytransz meditációba. Ami itt mindenkit elsősorban érdekel, az történt velem akkor. Visszaemlékezve rá egy igazán kalandos és érdekes időszak volt rengeteg olyan megfigyeléssel, amire az engem olvasók fele azonnal megtért volna. A fejem fölött nyíltak meg energiacsatornák az imára, voltam 3D-s akciókban is, amik során éjjelente mászkáltam összevissza a városban és ekkor volt az internetkávézókba járós korszak is, amikor töltögettem fel a weboldalamat. Az első ember a végén érkezett. Egy belső hangot követve egy olyan weboldal után, amire közületek biztosan senki nem indult volna el. Ám akik igen, azok a külvilág és a spirituális világ közötti kapcsolat kutatására alkalmas téridőben találták magukat.

A 2010-es évek elején folytatódott az ismeretlen helyről érkező emberek felkészítése, akik persze mind érkeztek valahonnan, csak számomra volt rejtély, ezek kik lehetnek a mélytransz meditációm közben, amit Tibetben biztosan mumifikálódott állapotban végeznék. Itt azonban egy európai nagyvárosban ez nehezen lehetne kivitelezhető, ezért kifejlesztettem egy ébertransz nevű technikát, amivel tudtam boltba menni meg eljátszani egy közepesen hülye átlagember életét. Szóval találkoztam közben emberekkel, amit a mint később kutatandó témák közé tettem, ugyanis azt sem szabad elfelejteni, hogy itt a 3D jelenében pont ilyen, ha valaminek oka a jövőben van. Tulajdonképpen úgy meditáltam végig ezt az évtizedet, hogy annak felében mindig volt itt valaki. Az ilyen felkészítésekben az a szívás, hogy lehet, kell hozzá vagy 20 év, mire leesik nekik, milyen felkészítést is kaptak valójában, addig meg az van, hogy nem történik semmi menőség hirtelen. De eközben feltérképeztem, hogyan is működik az emberek megfigyelése a spirituális csatornán, ebben az évtizedben értek a hónapokig tartó fájdalmak a fejemben és a testemen és egy csomó minden, ami azokon a csodálatos dolgokon túl vannak, amikkel találkozol egy normál ezós futamon. Ez a korszak már rendelkezésemre bocsátotta a technológiát, amivel éltem is és komoly kísérleteket végeztem az internet és a spirituális világ kapcsolatát kutatva.

A 2020-as évek lehet semmiben sem különböznek az előző kettőtől, csak az én nézőpontomból látszik visszatérésnek.
"Tudod mi nem volt a '80-as években, ami ma van? Internet, mobiltelefon és az a sok arab meg feka az országaitokban."