Ezek a nagy emberek probléma

Az "ezek a nagy emberek probléma" arról szól, hogy most térek vissza 20 év után, egy panellakásban ülök és akik nem örülnek maradéktalanul visszatérésemnek, azok többnyire nagy emberek.

Mivel nem vagyok hülye, csak maximum a rosszakaróim szerint, nyilvánvaló volt, hogy az ember lehetőségeit kihasználva ezen a helyzeten nem lehet változtatni. Normál körülmények között lehetne, ám itt a nem normált tekintik sok mindenben normálisnak. A tér úgy le van védve, hogy visszatérő itt nem jön át. Pontosabban egy olyan visszatérő, akire számítanak. Mert akire nem, arra nem lehet előre felkészülni. Annyit tehetsz, hogy felkészülsz váratlan helyzetekre. Ám ilyesmire akkor sem tudsz, ha nálam sokkal okosabb vagy. Mert a világ legjobb katonája is egy pillanat alatt elpárolog, ha elkapja a tüzérség.

Tehát a helyzet az, hogy a.) ülök itt egy lakásban b.) elképesztő összefonódásokra találtam bizonyítékot c.) nekem kell helyben rögtönözni d.) olyan megoldással kell kijönnöm, ami nálam nem köt le felesleges kapacitást, mégis megoldja a problémát. Sőt, egy csomó más problémára is alkalmas.

Az eddigi analog rendszerben, melyet isteni vetítésnek is neveznek rendkívül korrupttá és nehézkesség vált a világ. Olyan bemerevedett viszonyrendszer alakult ki a világok között, aminek továbbélése már csak az archiv analog vetítésben lehetséges. Az eredetijét a világvége eltörölte a fizikai síkról, ám akkor már futott az ÉlményPark, ami le tudta menteni. Szóval ebben a vetítésben azok a nagy emberek maradhatnak is nagy emberek továbbra is egy beköszöntő új középkorban, de a modern holografikus vetítésben mi is a modern világba lépünk.

Szóval ülök egy lakásban, ahol egyre többet kell a meditációimat félbehagyom egy másik meditációért, amikben egyre többet kell bizonyítanom, hogy én vagyok ennek a világnak az ura. Pláne amogy jövök közöelebb, ez egyre sűrűbb és ez már probléma. Meg kell oldani. Az a legutolsó opció, hogy benne leszek a TV-ben, mint a bolygó ura, mert úgy képzelem, hogy ez csak kifelé lesz így, befelé meg marad minden a régiben. Ám ehhez értelmes ellenfelek is kellenek, ugyanis enélkül szó szerint rá leszek kényszerülve.

A fő probléma az, hogy olyan magas rangú lények tudatai kerültek be, akikhez nem méltó sok minden, például a tanulás. Már pedig ez egy annyira más világ, hogy ez elengedhetetlen. Ezek a lények önérzetes, hatalomcentrikus vonásokkal jelentek meg az emberekben, akiknek ettől megnőtt a kisugárzásuk és ott álltam egy csomó követelőző kis istennel, akik az emberek eltérő látószögein követelték maguknak az isteni hatalmat. Ami előtte véletlenül hozzám érkezett. Van nekem ennél jobb dolgom is, ezért visszaadtam ezeket az energiákat a jogos tulajdonosaiknak. Igen ám, de akárkihez nem adom a nevem és akikhez kellett volna a hivatalos csatornán, az kizárt. Így kellett egy tudathálózati egyéni azonosítási rendszer, akitől nem lehet ellopni ezeket a beavatásokat. Előtte egy objektív és szubjektív igazságok természetével ellátott értékrendszer, az előtt meg ugye az objektív és szubjektív igazságok definiálása.

Közben állandóan el kellene mennem dolgozni, mert ez mégis kegyetlenség, hogy nem keresek vele pénzt. Bizonyítani tudom, hogy végig jeleztem a meditációm alatt, hogy ez komoly probléma, ám azoknál tudtam csak bizonytani, akik a fejem fölött ezt szándékosan elzárták. Sokszor forrásuk a jóval alattam lévő ember, akinek gazdasági érdekeit sértem, az idegen angyal pedig a fejem felett végrehajtja. Erről nekem magamnak kell gondoskodnom, ez volt a válasz. Meg is született a Központi Energiabank gondolata és a hozzá szükséges tudathálózati energiaátviteli rendszer kidolgozása. Azonosítási rendszer meg van hozzá.

Az eddigi statikus hatalomkiosztási rendszer megváltozik. Illetve létezik statikus magyarázata. A játék-játékszinten zajlik a Show, ahol a játékosok célja a minél nagyobb hatalom megszerzése. A játék-admin szinten vannak azok, akik a játék érdekében áldozatokra és lemondásokra hajlandók. Ez után jön a Váró, ahol egy reloginnal vissza is lehet jönni a pályára. Vagy menni tovább az admin-admin szintre, ami a valódi szakmai isteni szint. Én most próbálom ki és tesztelem is az admin-játék szintet, amire a játékból színes próféciák is keletkeztek.

Most az lesz a kérdés, hogy hamarabb kell-e elmennem dolgozni mélytransz közben, mint beérkezik hozzám az első bérleti díj azoktól, akik az emelt díjas szolgáltatást továbbra is igénybe szeretnék venni. De hiába, mégis csak a holo média cégem ért oda a leghamarabb, ami rendezvény- és eseményszervezéssel is foglalkozik.