Az esemének fizikai síkra érkezése

Foglalkoztam már az idővel, aminek lényege az események egymásutániságának biztosítása. Az időt általában negatív dologként éljük meg, mindenki rohan mindenhova, sosincs ideje senkinek, ám amikor van és unatkozunk miatta, akkor fájni is tud. Ám ha valaki a 3D-ből rendezi a magasabb dimenziókat, hatalmas kinccsé válik.

Az ezós könyvekben olyasmi van, hogy "az történik lenn, ami történik fenn". Ám mi van akkor, ha egy ember a harmadik dimenzióból képessé válik még magasabb dimenziók rendezésére, mint ahol azok vannak, akik menedzselik a velünk történő eseményeket? Az fog történni fenn, ami történik lenn. Pláne akkor, ha a Föld egy olyan terepasztallá válik, ami leképezi a (még) magasabb problémát.

Az egy dolog, ha valaki nem hisz abban, amiről itt értekezni szoktam ezen a weboldalon, ám teljesen figyelmen kívül hagyni már balgaság. Évek óta próbálom elmagyarázni a történések megértéshez szükséges információk lényegét. A tapasztalataim alapján kiábrándítóak a reakciók azok részéről, akik bármilyen hatalmi pozícióban vannak. Ők mindenben a saját hatalmuk veszélyeztetését látják és emiatt éveket veszítettünk. Van egy olyan szűk réteg is, akik több információval rendelkeznek és pontosan tudják, miket olvasnak itt. Ők pedig ahelyett, hogy már rég a kapcsolatot keresnék, inkább megköszönik az ingyen információkat, amikkel visszaélhetnek.

Eljutottunk azonban egy olyan pontra, ahonnan már lassan értelmetlenné válik számomra a kapcsolat keresése az illetékesekkel. A kapcsolat keresése azért kellett volna, hogy felkészítsük magunkat arra, ami jön. Ám rá kellett jönnöm, hogy itt csak kevesek gondolkoznak globális szinten és az emberiség nézőpontjából, mindenki csak önmagával foglalkozik és nemzeti szintig látnak csak el. Akik a világuralmat hajszolják, azok is!

Ami most zajlik, az valaminek csak az fuvallata. Ez a valami pedig az idegen beavatkozás korrekciója. Azaz az események leérnek a fizikai síkra, ami mögött érkezik egy másik hullám, ami az elsőt korrigálja. Hogy miért van erre szükség? Egy méltatlanul félreértett humorú blog* jutott hirtelen eszembe, ahol a következőt olvastam:

"Egyedül annak örülhetünk, hogy a török szablyák elől iszkoló bizánci tudósok nem álltak meg Otrantóban és Bariban, mert akkor a helyi gengszterek pár nap alatt az egész reneszánszt feláldozták volna a rablógyilkosság oltárán."

Mert ezek itt, akik beavatkoznak és akikkel itteni szövetségben teszik, simán beáldoznák a Földi Mennyt a rablógyilkosság oltárán és bár ez kevesek számára áll össze, minden itt zajlik a szemünk előtt.* Nem a tárgyhoz tartozik, de ha valaki ki akarja akasztani olasz barátait, érdemes érvként felhozni, kikből állhatnak a mai olaszok. 20% római és 80% rabszolga.