ÉlményPark Mandalák

Míg a Holo Install arról szól, hogy a szemeiddel a képek mögé fókuszálva a holografikus szintről szeded le közvetlenül a műveletekhez szükséges mintákat, az ÉlményPark Mandalák a csakráidat használva teszik ugyanezt. Azaz más technológiát használok. Az elmúlt napokban ez folyt gőzerővel és el is készült az, aminek szerintem jelenleg nincs párja. Hacsak a holoinstallt nem tekintjük annak.

Ez a 24 mandala, ami jelenleg látható később egy önálló programot fog képezni és egy menüpontból lesz elérhető, ha az lesz belőle, hogy ez után futószalagon fogom a mandalákat gyártani. Aki ezeken végigmegy, rendelkezni fog azzal a képességgel, hogy évtizedes tapasztalati- és tudásanyaghoz férjen hozzá, amiket a saját munkájában tud hasznosítani.

Ha azt mondom, hogy saját munkád, az itt lenn jól érthető, ám minél följebb lépsz a tudatoddal, annál kevésbé. Ezek a mandalák, amiből most jön egy csak később kerülnek fel arra a weboldalra, ez is csak azért, mert ezzel segítek valakiknek, akik kicsit előrébb járnak a többieknél és ez az a probléma, amin elalakdtak. A probléma oka amúgy az, hogy fönn nem értik az egyént, az egyéni tudatot pont úgy, ahogy te sem érted teljesen a kollektív tudatot.
Ha valakit technikai értelemben az érdekelne, hogyan készülnek ezek a mandalák, nos ugyanúgy, ahogy a holoinstall beavatóképei, csak egy mandalarajzoló szoftveren át. Bár ez így nem pontos, mert a mandaláknál megfigyeltem ugyanazt az esztétikai pluszt, amitől annak idején a hologitár alkotásaimat is művészetnek lehet nevezni.

Ez a mandala program úgy van elkészítve, hogy nem kötelezi a használóit az én prgramjaimban való feltétlen közreműködésre, hisz tele van olyan castingokkal, amiket ti régiesen biztosan próbáknak neveznétek.